"Hofactiviteiten"
ofwel:
"Wat is er zoal te doen op de Hof"

Op de Hof staat de verbinding met Moeder Aarde en met alles wat daarop leeft voorop als basis voor alle activiteiten die hier plaats vinden. Daarmee willen we een plek bieden waar je kunt leren het leven te vieren in die verbinding.
De natuurwezens die de Hof gekozen hebben als plek en tijd om hun werk te doen, helpen ons daarbij op een geweldige wijze.

Onze samenleving heeft de neiging te veel te gebruiken van alles wat de Aarde te bieden heeft. We leven echter in een tijd waarin het bewustzijn over hoe het ook anders zou kunnen en de noodzaak om het anders te doen,  sterk groeiende is. De Hof doet mee aan die gezamenlijke zoektocht om daar met elkaar verder in te komen.

Het werken aan deze verandering begint vaak heel individueel met de zoektocht naar: "hoe sta ik zelf in de verbinding met de Aarde en met de natuur" en:  "hoe kan ik die onderhouden om vanuit die aardse verbinding in contact te komen met het 'hogere' ". Veel activiteiten zijn daar dan ook op gericht. Een reinigingsweek, yoga  of een zweethut  zijn bijvoorbeeld gericht op het afleggen van restanten, die als vervuiling in je systeem opgeslagen zijn. Dat is soms heel letterlijk en fysiek, zoals de lever en galstenen, of als trauma's in je emotionele systeem. Het is vervuiling die in de weg zit om in verbinding te kunnen leven.

Wat er op de Hof aan activiteiten gebeurd wordt geduid met: "natuurgeneeswijzen en natuurbeleving".

 

Kortom: met de Hof bieden we een plek aan waar mensen die willen werken aan zichzelf, gericht op een betere, gezondere wereld, van harte welkom zijn!