Agenda

3-daagse Reconnect Retreat

3-daagse Reconnect Retreat

Informatie

Start 24 mei 2024
Eind 26 mei 2024
Prijs p.p. € 525,00

In mei 2024 is er weer een Reconnect Retreat. Hét moment om in verbinding te komen met jezelf. 3 heerlijke dagen waarin je kunt herstellen, opladen en de rust pakken die je nodig hebt. Even weg uit het dagelijkse ritme en de tijd nemen om het proces aan te gaan.

Onze ervaren trainers JJ en Anouk organiseren dit retreat en verzorgen alle trainingen zodat je goed kunt herstellen en opladen. Neem tijd voor jezelf en kom in contact met je wie je écht bent. Laat los wat je niet meer nodig hebt en voel nieuwe levensenergie stromen. 

Heerlijke yoga, Chi Neng Qigong en meditatielessen gedurende de dag op een magische plek midden in de prachtige natuur. De maaltijden zijn (h)eerlijk biologisch vegetarisch, bereid door onze een eigen chefkok! En dat in combinatie met wandelen in de bossen en heerlijk tot rust komen. En misschien wel elke ochtend wakker worden met een duik in het prachtige meer. Uiteraard is alles vrijblijvend, maar kies voor jezelf en gun jezelf dit retreat en diepe ontspanning en verbinding.

Dit verdien je.

Schrijf je hier in!

 

whatsapp image 2023 09 12 at 11.03.06 1024x683