Agenda

Mini retraite - lente, volle maan en het volgen van je zielenpad

Mini retraite - lente, volle maan en het volgen van je zielenpad

Informatie

Start 18 apr 2019 10:00
Eind 20 apr 2019 16:00
Registratie Startdatum 01 feb 2019 9:00
Sluitingsdatum 20 apr 2019 9:00
Prijs p.p. 325,-
Locatie
Hof van Axen
Bosweg 4, 9439 TL Witteveen, Nederland
Hof van Axen

Van donderdag 18 april t/m zaterdag 20 april organiseer ik een korte retraite in mijn favoriete Hof van Axen. Een moment tussendoor voor en met jezelf. Een aantal dagen van rust, stilte, natuur, Zhineng QIgong, meditatie, ruimte, stilte, humor en natuurlijk heerlijk eten, zwemmen en wandelen.

Deze dagen vallen energetisch gezien op een heel bijzonder moment. De lente heeft aan alle kanten zijn intrede gedaan en we genieten volop van de opbloeiende natuur. Het is niet voor niets dat de Volle Maan van vrijdag 19 april ook de maan van Ontwaken en Wedergeboorte wordt genoemd. We zullen dan ook volop gaan genieten van de lente energie in combinatie met de energie van de Volle Maan en daar bewust mee aan de slag gaan.

Ook de energie van de Maya kalender helpt mee deze week. Deze week zitten we middenin het levenspad van de Witte Hond. De energie van dit levenspad heeft alles te maken met ‘trouw zijn aan jezelf’, ‘leven met hart en ziel’, ‘op een lijn komen met jezelf’ en ‘het volgen van je zielenpad’. Allemaal thema’s die worden verweven in het programma, waar uiteraard Qigong, opstellingen en meditaties de hoofdrol spelen.

Een echte mini retraite. Een moment tussendoor. Het juiste moment om even stil te staan bij jezelf, bij waar je nu staat en waar je heen gaat. Een moment tussendoor om even op te laden zodat je als 'opnieuw geboren', vol energie en in contact met je passie weer naar huis gaat.


Onkosten
Het bedrag voor deze mini retraite bedraagt 325,00 euro. Dit bedrag is inclusief btw en inclusief:
- twee overnachtingen; op basis van een 2-persoonskamer
- volpension; volledig verzorgd door een eigen kok, biologisch en vegetarisch en over- overheerlijk!
- drie dagen een bijzonder mooi en passend programma bij de energie van dit jaargetijde. Daarnaast wordt het programma altijd ter plekke verdiept afhankelijk van de energie van de groep en jij als individu
- volop ruimte en vrije tijd om te wandelen in de omringende bossen of te zwemmen in het meer

Opgeven kan via bijgaande link:

https://www.ariannedezwart.nl/retraitehva/