Agenda

Padwerk Intensive 2024

Padwerk Intensive 2024

Informatie

Start 14 juli 2024
Eind 19 juli 2024
Registratie Startdatum 10 apr 2024
Sluitingsdatum 14 juli 2024
Prijs p.p. € 1.250,00
Locatie
Hof van Axen
Bosweg 4, 9439 TL Witteveen, Nederland
Hof van Axen

 

In ieders leven zijn gebieden waar je vol en tevreden of gelukkig bent en gebieden waar je dat niet bent. Het Padwerk gaat ervan uit dat we dit zelf in de hand hebben. Toeval bestaat niet. Hoe je denkt en voelt, creëert je leven, zowel positief als negatief. Waar de ervaring je bevalt, is je denken open en positief. Waar de ervaring je niet bevalt, is het zaak om te kijken welke gedachten en gevoelens in de weg zitten. Dat is je werkterrein voor deze Intensive. Wij nodigen je uit om samen met ons en met elkaar te kijken naar de gebieden in je leven waar je niet tevreden bent, zodat je er vat op kan gaan krijgen en het kan veranderen naar hoe jij het verlangt.

Er bestaan geen perfecte ouders, waardoor we als kind slechts deels de liefde hebben gekregen die we nodig hadden. Maar ieder kind verlangt in de diepte naar perfecte liefde. Daardoor zijn we bewust of onbewust nog steeds op zoek naar iemand die ons dat kan geven. Dit werkt ook mee in onze partnerkeuzes. Vaak zijn je beide ouders vertegenwoordigd in je relaties, met je partner, met vrienden en iedereen om je heen. Als je op dit moment geen partner hebt is dat eveneens een uitdrukking van wat er in jou leeft. Overal waar je kinderpijn niet is verwerkt, blijf je reageren vanuit dezelfde patronen, die nog steeds een reactie zijn op die oude pijnlijke situatie. Dat belemmert je ook in het openen van je hart. En dat werkt weer door in al je contacten met de mensen om je heen. 

De vervulling waar we zo hevig naar verlangen kan alleen verkregen worden wanneer je alles wat je nu nog buiten je zoekt, in jezelf gaat zoeken. Dit begint met inzien hoe je je eigen leven creëert en daar vervolgens verantwoording voor te nemen. Als je dat kunt, kun je zelf creëren wat je zoekt in je leven. Tijdens deze Intensive gaan we op zoek naar het kind in ons, dat met liefde ontmoet mag worden.

Programma
De Intensive begint met een gesprek vooraf om kennis te maken en samen te verkennen wat je wilt bereiken met deze Intensive. In deze vijfdaagse onderzoeken we onszelf en gaan we de diepte in via meditatie, lichaamsoefeningen, individuele sessies, lezingenstudie en procesgroepen. Ook is er ruimte voor eigen verwerking en ontspanning. Aan de Hof van Axen ligt een prachtig gebied, waar je een boswandeling kunt maken, kunt zwemmen in een meertje of uitwisselen met je groepsgenoten. Ook zijn er teken- en schilderspullen aanwezig. Je zult gekoppeld worden aan een buddy die tijdens de Intensive met je incheckt en je ondersteunt bij je proces. De locatie verzorgt drie overheerlijke vegetarische maaltijden per dag.


Praktische informatie

Locatie: De Hof van Axen in Drenthe

Adres: Bosweg 4, 9439 TL Witteveen 

Datum: 14 juli t/m 19 juli
Aanvang: Zondag 14 juli, tussen 5 en 6 uur

Start programma: Zondag 14 juli, half 8

Aanmelding en contactpersoon: scholing@padwerk.nl

Prijs
De prijs is inclusief verblijf en drie maaltijden per dag
Prijs (tweepersoonskamer): €1250,-
Meerprijs voor een eenpersoonskamer: €50,-

Optioneel bij te huren linnen: €10,-