Agenda

Lente Reinigingsweek 2024

Lente Reinigingsweek 2024

Informatie

Start 29 apr 2024 11:00
Eind 03 mei 2024 16:00
Registratie Startdatum 20 okt 2023
Sluitingsdatum 26 apr 2024
Prijs p.p. € 545,00
Met Sapvasten, gevolgd door de Lever en Galblaasreiniging van Moritz, reinig je niet alleen je fysieke lichaam, maar ook energetisch kom je er 'schoon' uit. Door te vasten schep je afstand om opnieuw je eet- en leefgewoontes onder de loep te kunnen nemen. Zo krijg je zicht op je 'verslavingen' zoals koffie, alcohol etc.
En,…. door er een tijdje 'vanaf te zijn', schep je de mogelijkheid voor jezelf om hier opnieuw een keus in te maken.
Met zweethut, yoga en meditatie gaan we energetisch opschonen. Alle ruimte om mentaal/emotioneel/spiritueel aan het werk te gaan. Speciale yoga- en adem-oefeningen helpen om oude gewoontes en stoffige overtuigingen zichtbaar te maken, die je misschien wel graag zou willen laten gaan. Je kunt voor een energetische behandeling of massage kiezen om dit proces te ondersteunen.
De zweethut-ceremonie is wellicht de meest krachtige manier om met het loslaten aan het werk te gaan. De zweethut zorgt samen met de yoga en meditatie ook voor de fysieke ontspanning, die nodig is om de stenen uit je lever en galblaas los te kunnen laten.
Op een eenvoudige huis, tuin en keuken manier ontdoe je met de lever- en galblaasreiniging je lichaam van de galstenen die zich opgehoopt hebben in de lever en de galblaas. De lever, de grootste filter van je lichaam, functioneert hierna weer stukken beter, waarmee je gehele energiesysteem een boost krijgt. Ook zul je bijvoorbeeld minder last hebben van reumatische aandoeningen.
Samen met de galstenen laat je je frustratie en boosheid los (Galstenen=gestagneerde levensenergie).
Je gaat dan ook letterlijk en figuurlijk lichter weer naar huis.
 
Wat gaan we doen tijdens deze week?
- lever & galblaas –reiniging
- zweethut ceremonie
- appelsap-vasten
- genieten van een heerlijke massage of enegetische behandeling
- dagelijkse yoga & meditatielessen
- reinigende adem-oefeningen
- wandelen in de prachtige omgeving van de Hof
en als afsluiter een heerlijk dagje sauna in Oosterhesselen
Kosten: € 545,-
Dit is inclusief: overnachtingen, lever & galblaasreiniging, chlorella, onbeperkt biologische appels sap drinken (bij een appelallergie zijn er andere mogelijkheden), een massage, saunabezoek, yoga & meditatielessen, zweethut en overige activiteiten.
* voor zakelijke klanten zijn de bedragen excl. btw.
info
Hof van Axen: sonjagroenewege@gmail.com
of
tel. Sonja: 06-22648916