Agenda

Vier het Leven; Lenteviering met Zweethut (vol)

Vier het Leven; Lenteviering met Zweethut (vol)

Informatie

Start 24 mrt 2019 10:00
Eind 24 mrt 2019 20:00
Registratie Startdatum 23 nov 2018 17:00
Sluitingsdatum 25 mrt 2019 10:00
Prijs p.p. 35,-

Ontwaak
De dagen lengen
Zalige zonnezoen
maakt me wakker.
Winterslaap voorbij
Dag, nacht
Harmonie

Ik voel
opbruisen van leven
stromen, overgave
groeikracht, onstuitbaar
open bloeien
open barsten
nieuw leven."

Met de viering van de Lente verwelkomen we het lichte deel van het jaar. Vanaf nu zijn de dagen langer dan de nachten. Het land is bewerkt, er is al gezaaid, maar er is nog niet veel uitgekomen. Wij zijn getuige van het nieuwe land dat klaar ligt in een sprankelende staat. Het is de tijd dat de grond begint op te warmen. In de natuur is een voelbare spanning aanwezig. Als we wat willen laten groeien is het tijd dat het zaad daarvoor nu echt de grond in gaat.
De hartslag van het land wordt sterker en elk levend wezen vult zich met de frisse geur en opgewektheid van nieuwe hoop.
De tijd van de dans breekt weer aan.

Op zondag verzamelen we om tien uur voor de lente viering met zweethut. We doen die dag alles samen, samen maken we er een feest van, samen geven we de viering vorm. Eigen inbreng is heel erg welkom. Neem je eigen lied, je instrument of iets anders mee om de viering luister bij te zetten.

Je bijdrage die we voor de dag vragen is 35 euro voor de onkosten van de zweethut, iets lekkers (bij voorkeur zelfgemaakt) voor de feestmaaltijd na de hut en iets om je dankbaarheid mee te uiten aan degene die het vuur verzorgt.copyright afbeelding: Marion Bradish, Riverflow Studio