Agenda

Yoga Weekend Drenthe

Yoga Weekend Drenthe

Informatie

Start 25 jan 2019 17:00
Eind 27 jan 2019 17:00
Registratie Startdatum 23 nov 2018 17:00
Sluitingsdatum 28 jan 2019 17:00
Prijs p.p. 295,-

Zin in een weekend voor jezelf?
Lijkt het je leuk om een keer een yogaweekend te volgen?
Dat kan! In januari vindt er weer een heerlijk yogaweekend plaats in Drenthe. Op een prachtige locatie aan een glashelder zandmeer.

Geniet van het buiten zijn, gezond eten, stilte, rust, meditaties en natuurlijk de yogalessen. Er vinden lessen plaats waarin we actief zijn om de energie in beweging te brengen, en lessen waarin juist meer rust en verstilling centraal staat. Elke les neem ik je mee in een oud verhaal, mythe of sage waar de yogales verder op voortbouwt. Je kiest zelf aan welke delen van het programma je meedoet, zodat het helemaal jouw weekend wordt. Een warm inspirerend winterweekend, met binnen heerlijke houtkachels om bij te gaan zitten, een prachtige yogaruimte, een gezellige keuken en eethoek (en kok die voor ons de heerlijkste gerechten op tafel tovert!), een tuin om je even in terug te trekken, een bezoek aan een van de hunebedden in de omgeving of een andere prachtige plek in de mooie natuur. Alles is mogelijk. Gun jezelf deze tijd waarin je mag mijmeren, dromen en aandacht hebt voor lichaam en geest. Een mooi cadeau aan jezelf!

Het weekend begint op vrijdag 25 januari om 17:00 uur en eindigt zondag 27 januari om 17:00 uur. Het hele weekend is inclusief:
- 5 yogalessen
- een ademworkshop
- stiltewandeling en meditatie
- twee overnachtingen en alle vegetarische maaltijden (2x diner, 2x ontbijt, 2x lunch) plus onbeperkt koffie/thee/water en fruit/lekkers tussendoor
- gedeelde badkamers en toilet (tegen meerprijs zijn er ook enkele eenpersoonskamers beschikbaar)
- lakenpakket
- handdoekenpakket
- het gebruik van een yogamat, deken, meditatiekussen en andere yoga-attributen (uiteraard mag je gerust je eigen mat meebrengen!)
- toeristenbelasting

Kijk op http://www.petraboomsma.nl/yoga-weekend-retreat voor alle informatie op een rij en een foto-impressie van de locatie.

Voor verdere informatie en/of aanmelding kun je een email sturen naar info@petraboomsma.nl. Ik heet je van harte welkom!