Doelomschrijving

Het aanbieden van verblijfsaccommodatie aan groepen mensen die een bijdrage aan de wereld willen leveren in hun omgang met de Natuur en met Moeder Aarde. 

Tegen betaling biedt de Hof logies en maaltijden aan, aan professionals die cursussen, trainingen en/of workshops aanbieden en die de missie van de Hof als onderdeel van hun visie beschouwen. Zij delen hun kennis en kunde met mensen, met als oogmerk onder andere het verder delen van deze missie en visie.
De Hof van Axen ondersteunt haar doel door haar accommodatie zo milieubewust en energieneutraal mogelijk in te richten, te bouwen, en te beheren. 

De beheerders van de Hof van Axen, Jan & Sonja,  organiseren met enige regelmatig workshops, cursussen en ceremonies, vanuit hun eigen kennis en kunde en dragen daarmee zelf ook actief bij aan de doelstelling en identiteit van de Hof van Axen. 

 

Doelgroep

Iedereen die gegrond aan bewustwording wil werken én bijdragen, leidend tot een vernieuwing van onze relatie met Moeder Aarde en alles wat daar op leeft. 

De doelgroep van de Hof van Axen is mensen van elke leeftijd die open en  onderzoekend bezig zijn met hun eigen spiritualiteit. Het grootste gedeelte van deze groep mensen is woonachtig in Nederland. De doelgroep bezoekt met enige regelmaat evenementen of neemt deel aan activiteiten, die een spirituele inslag hebben. Zij zijn op zoek naar verdieping en naar een levenswijze, die in balans is met de Natuur en met Moeder Aarde. Deze band leidt als vanzelfsprekend tot een respectvolle houding naar alles wat leeft en daarmee ook tot een voorliefde voor in gezond en (h)eerlijk eten.