Er worden op de Hof van Axen verschillende soorten trainingen en workshops gegeven. Deze bestaan onder andere uit yoga/meditaite, sjamanisme, tantra, mannen- en vrouwenwerk, kinesiologie/touch for health, somatic movement en tal van andere trainingen, die voorbij komen. De beste indruk krijgt u middels onze agenda.
De Hof van Axen is uitermate geschikt voor externe trainers die een mooie locatie zoeken om (meerdaagse) trainingen of workshops aan te bieden aan groepen tot 25 personen. Het beleid van de Hof is er op gericht dat een groep de lokatie vrijwel altijd geheel voor zichzelf heeft.
Door de ligging midden in het bos en aan een prachtige heldere waterplas is de plek bij uitstek geschik voor het werken met natuurbeleving in de meest brede zin en opvatting, die er aan dit begrip te geven is.
De keuken is van groot belang voor de identiteit van de Hof. Er wordt met liefde rekening gehouden met de toenemende hoeveelheid aan dieetwensen. De filosofie hierbij is dat de gevoeligheid van mensen toeneemt, als je je op het spirituelel pad begeeft. Deze gevoeligheid uit zich ook in hoe je lichaam met eten omgaat en er op reageert. Het is dan ook vanzelfsprekend om daar creatief op in te spelen.
Jan & Sonja zetten zich graag in voor een groep, die de locatie huurt. Zij zijn o.a. beschikbaar om yoga, meditatie en/of trancereizen te verzorgen en om ceremonies te begeleiden als zweethut en medicijnwandeling.